Service

Øreakupunktur

Smertelindrende øreakupunktur

Auriculoterapi er en nyere form for øreakupunktur, der stammer fra Frankrig og har sin start i 1951. Den er udviklet og sat i system af den franske ingeniør, biolog og læge Dr. Paul Nogier.

Dr. Poul Nogier opdagede, at alle organer i kroppen er repræsenteret i øret. En skade eller belastning i kroppen vil således give et ømt punkt i øret, og ud fra denne teori kortlagde han ”mennesket i øret”.

Ud over at kortlægge ”mennesket i øret” var det også Dr. Poul Nogier, der fandt metoden til at søge punkter ved hjælp af VAS (Vaskulær Autonome Signal). Ved denne metode arbejder vi med udslag i pulsen, for at finde det rette sted at behandle.

Auriculoterapien blev i 1990 desuden anerkendt af WHO (Verdens Sundheds Organisationen) som et diagnostik- og behandlingsredskab.

Smertebehandling med øreakupunktur

Har du et problem eller en lidelse i kroppen, vil det afspejles i øret.

Det respektive punkt i øret vil være trykfølsomt, ømt og have en anden hudmodstand end resten af øret. Punktet finder vi med en trykpen eller VAS og der anvendes magnetkugleplastre, i nogle tilfælde sterile engangsnåle.

Kr. 395,-

5- punkt øreakupunktur / afstressende

5- punkt akupunkturen er en blid og effektiv øre-akupunktur, der fremmer balancen mellem krop og sind og skaber en indre ro, hvilket mange mennesker kan have gavn af i en travl hverdag.

Kr. 395,-

Lateralitets test

Denne behandling er god til at skabe harmoni efter eks. traume. og har effekt ved:

  • Indlæringsvanskeligheder
  • Stress
  • Depression
  • Mm.

Kr. 395,-

Kom indenfor

Forkæl dig selv med bløde fødder